Mijn naam is Koksal Nurdogan.

Sinds 30 jaar ben ik werkzaam als trainingsacteur en trainer voor diverse organisaties zoals opvangcentra voor vluchtelingen (AZC,COA), de IND, woningcorporaties, politie, onderwijs en gemeentelijke instellingen.

Voordat ik begon te werken als trainingsacteur en trainer was ik acteur van beroep voor televisie en theater. Ik speelde in diverse tv series en theatervoorstellingen.

In 1994 ben ik gestart als trainingsacteur. Mijn eerste opdracht was voor de politie opleidingsschool Amsterdam. Als trainingsacteur werd ik gevraagd om lastige burgers na te bootsen en na afloop feedback te geven over het gesprek.

Ik vond het werk zo bijzonder dat ik vrij snel de keuze heb gemaakt om als trainingsacteur te werken. Vervolgens heb ik de opleiding voor trainingsacteurs gevolgd en vrij snel werd mijn werkgebied uitgebreid naar andere sectoren.

Ik werkte met verschillende trainers met diverse werkstijlen en werd ingezet in verschillende trainingen zoals : omgaan met agressie, klantgerichtheid, interculturele communicatie, omgaan met spanning, verhoortechnieken voor rechercheurs en vele andere trainingen.

Werken als trainingsacteur is een aparte tak van sport omdat je voorzichtig met de deelnemers moet zijn vanwege de kwetsbaarheid van de cursisten in een groepssetting.  Veiligheid en een ontspannen sfeer zijn het belangrijkste deel van de training. Dat heb ik geprobeerd om in alle trainingen in stand te houden. Als er ontspanning en vertrouwen is wordt er ook beter geluisterd.

Na een aantal jaren als trainingsacteur gewerkt te hebben werd mijn interesse ook gewekt om zelf trainingen te geven. Ik heb mij verdiept in interculturele vraagstukken, omgaan met lastig gedrag en klantgericht communiceren.  Begin 2000 ben ik dan ook zelf begonnen met trainingen te geven.

Tijdens bijna alle trainingen leren we cursisten hoe zij moeten communiceren en waar zij aan moeten denken in de communicatie. Het allerbelangrijkste onderdeel van de communicatie is dat er contact is en vanuit contact vertrouwen ontstaat.

Ik ben iemand die makkelijk contact maakt en dat heb ik ook geïntegreerd in mijn trainingen. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring als trainingsacteur kan ik ook vrij snel schakelen, om vanuit de trainersstoel situaties op een veilige manier uit te beelden.

Ik vind het belangrijk dat de cursisten vanaf de eerste minuut de tijd vergeten en met een volmaakt gevoel aan het eind van de les de zaal verlaten.

Bureau Resonance is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse trainingen van begin tot eind.

Onze specialisatie is met name het verzorgen van trainingen:

  • Interculturele communicatie
  • Omgaan met lastig gedrag (emotie-agressie trainingen)
  • Omgaan met straatcultuur

En daarnaast kun u met uw (semi)overheidsinstelling, bedrijf of organisatie natuurlijk terecht voor alle maatwerk trainingen. En mocht er incidenteel of regelmatig een trainingsacteur of trainer nodig zijn, dan staan wij ook de hele dag voor u klaar?

Voor de inhoud van trainingen koestert Resonance ook de voorbereiding. Afstemming op uw werkelijkheid en uw werk- en leersituatie is voor ons vanzelfsprekend.

Graag horen wij van u !